Dette er trippeldrap-ofrene

1 week ago 17Trippeldrapet i Storbritannia:

Kona og døtrene til BBC-kommentator John Hunt ble funnet drept i Bushey i England tirsdag. Den mistenkte gjerningmannen er pågrepet.

 Skjermdump fra Facebook-profilene
OFRENE: Britisk politi har bekreftet at det var Carol Hunt (61) som ble drept. BBC, der mannen til Hunt jobber, skriver at de to andre er døtrene Hannah Hunt (28) og Louise Hunt (25). Foto: Skjermdump fra Facebook-profilene

Publisert 10.07.2024 20:23 Sist oppdatert 10 minutter siden

Politiet i Bushey i England rykket tirsdag kveld ut til en adresse der de gjorde groteske funn. 

Tre kvinner, alle i slekt med hverandre, var livstruende skadet og døde kort tid etterpå av skadene de var påført. 

Politiet bekrefter at en armbrøst ble brukt under angrepet på kvinnene, og de utelukker ikke at andre våpen også kan ha blitt brukt.

Etter drapene gikk politiet ut med en etterlysning av mannen de trodde sto bak voldshendelsen, og onsdag kveld ble 26 år gamle Kyle Clifford pågrepet i en stor politiaksjon på en gravlund i Enfield. 

Politiet skriver i en pressemelding at den mistenkte gjerningsmannen får behandling for skader, uten å spesifisere hvilke, men bekrefter samtidig at politiet ikke avfyrte noen skudd under pågripelsen.

Hyootesen til politiet er at drapsofrene kjente til Clifford fra tidligere.

 Jonathan Brady / PA / NTB
BLOMSTER: Flere er ved åstedet for å legge ned hilsner og blomster til ofrene i, Bushey, Hertfordshire. Foto: Jonathan Brady / PA / NTB

Drept med døtrene

Onsdag bekreftet politiet at det var Carol Hunt (61), kone av BBC-kommentator John Hunt, som ble drept.

En rekke britiske medier skriver onsdag at 61-åringen ble drept sammen med sine to døtre, Louise Hunt (25) og Hannah Hunt (28). 

Den yngste datteren drev et selskap der hun drev med forskjellige behandlinger og klipp av hunder, opplyser Sky News, og en tidligere kunde sier til kanalen at 25-åringen var den søteste, snilleste personen hun har møtt.

– Hunden min Zola elsket å være hos henne, hun var en nydelig og avslappet person, sier kunden.

BBC har onsdag sendt en melding til alle sine ansatte der de opplyser om hendelsen. 

«Vi er knust over å motta nyhetene om John Hunts familie. Tankene våre går til John og familien i denne ufattelig tragiske stunden, og vi gjør alt vi kan for å støtte,» skriver de i meldingen.

 Jonathan Brady / PA NTB
AVSPERRET: Politiet har sperret av gata der tre ble funnet døde tirsdag 10. juli. Foto: Jonathan Brady / PA NTB

Ingen andre mistenkte

Ifølge Sky News var åstedet særdeles opprørende og traumatiserende for personene i nødetatene som ankom stedet først.

Politiet mener angrepet var målrettet, og har uttalt at Clifford ikke skal være i slekt med drapsofrene, ifølge BBC.

Under pressekonferansen onsdag kom politiet med en direkte melding til den mistenkte. «Kyle. Hvis du hører dette, ta kontakt med politiet».

Den gjennomførte politiaksjonen der Clifford ble pågrepet var i nærheten av bostedet hans, og politiet mistenkte først at han kunne være bevæpnet med en armbrøst. 

De ba folk holde seg unna mens de lette etter ham.

– Vi fant den mistenkte gjerningsmannen etter omfattende undersøkelser, og er på det nåværende tidspunkt ikke på utkikk etter flere personer i forbindelse med etterforskningen, sier kriminalinspektør Justine Jenkins fra politiet i Bedfordshire.

 HERTFORDSHIRE POLICE /NTB.
ARRESTERT: Etter en stor politiaksjon på en gravlund i Sverige, så ble 26 år gamle Kyle Clifford arrestert av politiet onsdag kveld. Foto: HERTFORDSHIRE POLICE /NTB.
Read Entire Article