Flyr-piloten med hilsen før avgang: Flight FS1202 til Málaga var dagens siste avgang fra Norge – selskapet vet ikke hva som skjer videre

1 month ago 1027Her vinker én av pilotene på flyvning FS1202 til DN før avgang mandag. Flyselskapet kan ikke svare på om det blir flere flyavganger fra Oslo denne uken.

Under 1 min Publisert: 30.01.23 — 10.45 Oppdatert: ett minutt siden

Klokken 10.27, to minutter forsinket, tok Flyrs flight FS1202 av fra Oslo lufthavn Gardermoen med kurs for Malaga. Flyet til den spanske solkysten kan være den siste for selskapet.

Fra cockpit vinket en av pilotene til DNs fotograf lie før avgang. Fremtiden er nå uviss både for de ansatte og Flyrs kunder.

Mandag morgen kom meldingen om at Flyr har mislykkes med å hente inn penger, og selskapets fremtid er nå helt i det blå. Styret jobber for fullt med alternativer for å holde flyene i luften, men selskapet trenger desperat mer penger.

Flyrs flight FS1202 fra Gardermoen til Málaga mandag formiddag. Flyrs flight FS1202 fra Gardermoen til Málaga mandag formiddag. (Foto: Aleksander Nordahl)

– Flyvningene går som normalt i dag og i morgen har vi ingen planlagte flyvninger. Hva som skjer videre kommer vi tilbake til, sier Flyrs kommunikasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen.

«Selskapet har ingen planlagte flygninger tirsdag og informasjon om fremtidige flygninger vil bli delt så snart som mulig på www.flyr.com», skriver selskapet på sin hjemmeside.

Forbrukerrådet har alt gått ut og advart folk mot å kjøpe billetter i Flyr, så lenge situasjonen ikke er avklart og selskapet ikke kan garantere at flyvningene fremover vil gå som planlagt.

Flyrs flight FS1202 fra Gardermoen til Málaga mandag formiddag. Flyrs flight FS1202 fra Gardermoen til Málaga mandag formiddag. (Foto: Aleksander Nordahl)

*(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Read Entire Article