Forbrukertilsynet avslutter saken mot Arve Stallvik og hans nye pakkereiseselskap

1 week ago 7I mai politianmeldte Forbrukertilsynet Arve Stallvik og hans nye pakkereiseselskap. Nå har politiet henlagt saken, og Forbrukertilsynet har avsluttet saken.

Under 1 min Publisert: 19.09.23 — 09.48 Oppdatert: 2 minutter siden

I mai skrev DN at Forbrukertilsynet anmeldte Arve Stallvik og hans pakkereiseselskap Route 66 International. I slutten av juli ble det klart at politiet hadde henlagt saken.

Nå har også Forbrukertilsynet avsluttet saken mot Stallvik og selskapet.

Bakgrunnen for anmeldelsen var at tilsynet mente selskapet brøt loven ved å ikke ha stilt reisegaranti overfor Reisegarantifondet, samtidig som det opplyste til kunder om at garanti var stilt på sine nettsider.

I et brev tilsynet har sendt til Stallvik fremgår det at nettsiden nå er tatt ned, og at tilsynet derfor legger til grunn at salg av reiser med ulovlige vilkår er avsluttet.

«Forbrukertilsynet anser derfor denne saken som avsluttet, under den forutsetning at du ikke medvirker til at selskaper du er involvert i benytter slike ulovlige avtalevilkår i fremtidige salg av pakkereiser», heter det i brevet.

Route 66 International as ble opprettet etter at Stallviks forrige selskap Route 66 USA Info as gikk konkurs i fjor høst.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Read Entire Article