Mistenkt trippeldrapsmann pågrepet på kirkegård med armbrøst i Storbritannia

1 week ago 18Kona og to av døtrene til en BBC-kommentator ble funnet drept i London. Etter en omfattende politijakt er en 26-åring pågrepet.

Kriminalteknikere på åstedet i Bushey i Hertfordshire der tre kvinner ble drept tirsdag. Foto: Jacob King / PA via AP / NTB

Publisert: 10.07.2024 20:43

Den antatte gjerningsmannen var bevæpnet med en armbrøst, som også var drapsvåpenet. Politiet ba folk holde seg unna mens de lette etter ham.
Ifølge britiske medier hadde 26-åringen skader da han ble arrestert.

Kjente ofrene

Politiet tror drapsofrene kjente til mannen som nå er pågrepet. Ifølge Daily Mail er den antatte gjerningsmannen en tidligere kjæreste av den yngste av de tre drepte.

De tre kvinnene – som var 61, 28 og 25 år gamle – ble funnet alvorlig skadet i et hus i Bushey i Hertfordshire nordvest for London tirsdag kveld. De er henholdsvis kona og døtrene til veddeløpskommentator John Hunt.

Naboer opplyser at de hørte skrik fra boligen, som ligger i en ellers rolig blindgate. Politi og ambulansearbeidere prøvde å redde dem, men alle tre ble erklært døde kort tid etter.

Onsdag morgen lå det blomster utenfor huset der tre kvinner ble drept med armbrøst dagen før. En 26-åring som skal være ekskjæresten til det yngste offeret, ble pågrepet onsdag kveld. Foto: Jonathan Brady / PA / AP / NTB

Funnet på kirkegård

Onsdag gjennomførte væpnet politi en aksjon ved en gravlund i Enfield, i nærheten av bostedet til den mistenkte 26-åringen. Politiet sier de fant mannen i området og at han får behandling for skadene han hadde.

Politiet avfyrte ingen skudd i forbindelse med pågripelsen.

– Vi fant den mistenkte gjerningsmannen etter omfattende undersøkelser, og er på det nåværende tidspunkt ikke på utkikk etter flere personer i forbindelse med etterforskningen, sier kriminalinspektør Justine Jenkins fra politiet i Bedfordshire. Hun takker publikum for på ha kontaktet dem med det hun beskriver som et overveldende antall tipstelefoner.

Read Entire Article