Slutter i P3morgen

1 month ago 19Fredag morgen ble det annonsert direkte på luften at Tete Lidbom og Adelina Ibishi slutter i «P3morgen».

Jeg har blitt kjent med Norges best og morsomste lyttere, og er takknemlig for at kollegaene mine har latt meg kjøre på med utestemme og mye energi før sola har stått opp, sier han. Foto: Bjørge, Stein / Aftenposten

Publisert: 24.05.2024 07:44 | Oppdatert: 24.05.2024 08:00

Ibishi har vært programleder i morgenprogrammet på NRK P3 i nesten fem år, mens Tete og Karsten Blomvik tok over etter at Martin Lepperød sluttet høsten 2022. Lidbom slutter som programleder etter snaue to år.

– Det er bedre å gi seg på topp enn å gi opp, så jeg takker for meg mens jeg fremdeles har det dritgøy. Fremover blir det mer søvn, senere kvelder og nye eventyr, sier han.

Ibishi sier hun føler seg heldig som har fått vekke folk i snart fem år, og mener at hun har hatt den beste radiojobben i landet.

Foto: Signe Dons / Aftenposten

– Folk rundt oss fokuserer ofte på hvordan det er å stå opp så tidlig hver dag. Til de har jeg alltid sagt at de også hadde klart det dersom de visste hvor gøy vi faktisk har det på morgenen!

Både Lidbom og Ibishi skal fortsette i NRK, og skal jobbe med nye prosjekt fremover.

Redaktør i NRK P3, Ellen Ramstad, sier at det alltid er vemodig når radioprogramledere gir seg.

– De er en viktig del av publikums hverdag, og vi vet at lyttarene våre blir lei seg. Adelina og Tete er noen av våre største profiler. De har gjort ein kjempejobb, og vi har respekt for at de ønsker å gi seg no, seier hun til p3.no.

Read Entire Article