Taylor Swifts pappa etterforskes for å ha overfalt paparazzi

1 month ago 31Australsk politi mottok meldinger om en at en 71-åring hadde overfalt en 51-åring rundt klokken halv tre i natt, opplyser de til avisa The Sydney Morning Herald.

– Den yngre mannen anmeldte hendelsen og etterforskning er nå i gang, opplyser politiet til avisa.

Det skal være Taylor Swifts pappa, Scott Swift, som etterforskes for å ha overfalt en paparazzifotograf i Sydney natt. Ifølge AFP forlot han Australia kort tid etter hendelsen.

Til avisa bekrefter paparazzi Ben McDonald, at det var han som anmeldte hendelsen.

– Jeg var bare ute for å gjøre jobben min, å jakte på Taylor, sier McDonald.

Taylor Swift under konsert i Sydney, Australia

PÅ TURNÉ: Taylor Swift er for tiden på verdensturné og har den siste uken spilt flere konserter i Australia.

Foto: AFP

En talsperson for Taylor Swift har også bekreftet at det oppstod en konfrontasjon.

Hendelsen skal ha foregått i nærheten av en luksusyacht som lå forankret utenfor havneområdet Neutral Bay i den australske storbyen.

– Dyttet rundt med paraplyer

Superstjernen skal ha gått av yachten med en gigantisk paraply, etterfulgt av et par sikkerhetsvakter, forteller McDonald videre.

Paparazzi Ben McDonald som skal ha blitt slått ned av Taylor Swifts pappa i Sydney

ANMELDTE OVERFALL: Paparazzifotografen Ben McDonald.

Foto: AP

– Sikkerhetsvaktene dyttet oss rundt med paraplyene. Så bestemmer faren seg på et tidspunkt for å blande seg og retter et slag, hevder paparazzifotografen.

Men Taylor Swifts talsperson skal være av en annen oppfatning av hva som skjedde:

– To personer dyttet seg frem mot Taylor på aggressivt vis, grep etter sikkerhetsvaktene og truet med å dytte en kvinnelig ansatt i vannet, sier talspersonen The Sydney Morning Herald har snakket med.

Dette avviser McDonald som fabrikkering.

– Det er en absolutt løgn, sier han.

– Det var ingen aggressiv oppførsel. Den aggressive oppførselen var fullt og holdent fra deres side. Dette er et forsøk på å endre historien.

Politiet har ikke bekreftet navnet på mannen som etterforskes. Hverken McDonald eller Scott Swift skal ha hatt behov for helsehjelp etter sammenstøtet.

Taylor Swift under Eras World Tour i Sydney

MEKTIG: Taylor Swift har den siste tiden satt flere verdensrekorder. Senest i natt slo hun nok en Billboard-rekord, ettersom albumet hennes har ligget på topp 200-listen i 384 uker. Sist rekorden ble satt, var av Beatles.

Foto: AFP

– Et sjokk

Fotografen sier han er «øm i siden», men ellers uskadet. Han kaller likevel konfrontasjonen sjokkerende.

– Det var et sjokk. Det var helt unødvendig, sikkerhetsvaktene hadde alt under kontroll, sier McDonald til den australske avisa.

– Men nå er det i hendene til politiet.

Scott Swift, ofte omtalt som «Papa Swift» av Taylor Swift-fans, har vært til stede på omtrent alle datterens konserter siden hun tok fatt på verdensturnéen Eras World Tour.

Flere ganger i løpet av turnéen har «Papa Swift» overrasket fans med hyggelige og overraskende gjerninger. En fan har blant annet fortalt om hvordan han ga gratis adgang til Taylor Swifts VIP-område til en mor og datteren hennes.

Han skal også ha invitert flere fans til å se på konsert fra det eksklusive teltet for venner og familie, og levert personlige og håndskrevne brev fra Taylor Swift til dem.

Under en av konsertene i Sydney den siste uken, delte 71-åringen også ut frukt og mat til fans.

Read Entire Article