Hvilken ost bør velges? Hvilken sjokolade bør spises?
Tyrkiske «Selin» bruker mange timer i matbutikken, men for henne handler det ikke om å spise sunt.
For mat er politikk, og gjennom kjøpene hun gjør, tar «Selin» et politisk valg.
Og hun er langt fra alene om dette i Tyrkia om dagen.
– Urettferdighet, lovløshet og fattigdom plager oss. Vi ønsker ikke å bli arrestert for dette. Vi ønsker å vise at vi er her og eksisterer, sier «Selin» til TV 2.
En omfattende boikottkampanje pågår i Tyrkia for tiden.
Millioner av mennesker velger bort TV-kanaler, aviser og merker som annonserer hos medieselskaper som har et åpent og nært forhold til regjeringen.


«Selin» er en av mange tyrkere som deltar i en boikottkampanje.
Av sikkerhetsgrunner ønsker hun å være anonym i saken, men TV 2 kjenner hennes virkelige identitet.
– 301 unge har blitt fengslet etter demonstrasjonene. Tusenvis er pågrepet. Mange har blitt redde og tør ikke lenger gå ut i gatene, sier «Selin».
– For å fortsatt vise vår motstand, boikotter vi, sier hun.
Arrestert
Det hele startet da universitetet i Istanbul trakk vitnemålet til Imamoglu, som i praksis diskvalifiserer han fra å bli valgt som presidentkandidat.
Dagen etter, 19. mars, ble ordføreren pågrepet.
Han ble anklaget for korrupsjon, terrorstøtte og en rekke andre forhold.
Pågripelsen skjedde da det ble klart at Tyrkias største opposisjonsparti, Det republikanske folkepartiet (CHP), ville nominere 53-åringen som sin presidentkandidat.

Imamoglu blir sett på som den sterkeste utfordreren til president Recep Tayyip Erdogan.
Men nå sitter Imamoglu fengslet i Silivri høysikkerhetsfengsel utenfor Istanbul.
CHP-leder Ozgur Ozel kunngjorde en boikottliste etter at noen medier ikke viste demonstrasjonene i sendingene.
Lederen oppfordret alle til å unngå TV-kanaler som ikke dekker demonstrasjonene, og oppfordret til å boikotte selskaper som annonserer på disse kanalene.
– Kupp mot demokratiet
Tyrkiske «Can» deltok i demonstrasjonene. Nå boikotter han.
Av sikkerhetsgrunner ønsker han ikke å bli navngitt. TV 2 kaller ham derfor bare «Can».
Han forteller at Istanbuls ordfører er den første politikeren som har skapt håp hos ham, men at drømmene hans er nå knust.
– Imamoglu er en lovlig valgt ordfører, to ganger. Han har blitt et håp for millioner av mennesker som er lei av 23 år med Erdogan-regime. At Imamoglu er avsatt og fengslet, er rett og slett et kupp mot demokratiet, sier «Can».

Etter at Ekrem Imamoglu ble fengslet har partiet hans, Det republikanske folkepartiet (CHP), gjennomført et primærvalg for å nominere sin presidentkandidat. Mer enn 15 millioner velgere stemte på Imamoglu.
Dette viser opposisjonens makt, mener «Can».
Han sier mange i landet tror på demokrati, men at mange er svært bekymret for at deres opparbeidede rettigheter skal gå tapt.
– Ignorerer alt som ignorerer meg
Derfor gjør han alt han kan for å vise sin motstand. På samme måte som «Selin», har også «Can» begynt å boikotte.
Det gjør at han velger produkter med omhu i matbutikken.
– Jeg er veldig nøye med hva jeg kjøper. Jeg skulle kjøpe en sjokolade i forrige uke. Så tenkte jeg at selskapet har et veldig nært forhold til regjeringen, så da byttet jeg den ut med et annet merke, sier han.
– Hver dag vokser boikottkampanjen. Jeg elsker landet mitt og ønsker ikke å forlate det, men jeg ønsker å leve i et demokratisk land.

Presidenten og regjeringen er kritisk til boikottkampanjen og sier at det er skadelig for landets økonomi og folk.
«Can» er uenig i kritikken. Han ser ikke noe poeng med å se på regjeringsvennlige TV-kanaler som ikke dekker at millioner av mennesker protesterte i gatene.
– Jeg prøver å ignorere alt som ignorerer meg og mine rettigheter, sier han.
«Selin» er enig: Hun sier hun vil fortsette med kampanjen til Tyrkia får demokrati.
– I mange år har vi blitt fortalt at hvis man studerer og jobber, så vil alt gå bra. Men nå ser vi at dette ikke gjelder lenger. Våre opparbeidede rettigheter, som vitnemål, kan bli kansellert uten grunn.
– Vi må bare fortsette kampen - for jeg elsker landet mitt, sier hun til slutt.
Boikotter undervisninger
Boikottkampanjen gjelder ikke bare varer og TV-kanaler. Ved mange universiteter har tusenvis av studenter og akademikere bestemt seg for å ikke delta i undervisning.
I stedet demonstrerer de i gatene.

– Studentene ønsker ikke å delta i undervisning, fordi de så at et vitnemål kunne bli ulovlig kansellert i løpet av en natt. Så de ser ingen fremtid, sier Beyzade Sayin, som er representant for landets største studentorganisasjon, til +90.
– Jeg er her, ikke for å vise en støtte til en politiker. Jeg er her for rettferdighet og landet vårt, sier en student til +90.
Boikottkampanjen viser seg også i sosiale medier. Nå er det mange som oppfordrer hverandre til å blokkere kjendiser som ikke poster noe om fengslingen av Imamoglu og unge.