Angell Advokatfirma og Advokatfirmaet Kirkesæther & Co fusjonerer i nord

1 week ago 12



–Vi har de siste årene opplevd økt oppdragstilfang fra hele Nord-Norge, og særlig Finnmark. Da vi etter hvert forstod at det var mulig å etablere Angell Advokatfirma i Finnmark var det en «no brainer», skriver daglig leder i Angell Advokatfirma, Snorre Nordby, i en pressemelding firmaet sendte ut onsdag.

Angell Advokatfirma omtaler seg som Nord-Norges eldste advokatfirma, da det ble etablert allerede i 1900. I dag er firmaet tilknyttet Eurojuris, og har 11 advokater.

Vil du være med og bidra til et velfungerende verdipapirmarked?

25 millioner til sammen

Styreleder Thomas Benson opplyser til Rett24 at firmaet i fjor omsatte for 21 millioner. Det er litt opp fra 19,4 i 2022, men omtrent på nivå med årene før.

Fusjonspartner Kirkesæther & Co het inntil nylig Rønning og Kirkesæther & co, men ble til bare Kirkesæther etter at advokat Espen Rønning i fjor tiltrådte som kommuneadvokat i Hammerfest.

Kirkesæther & Co omsatte i fjor for rundt fire millioner, og består av to advokater.

Vil utvikles i Hammerfest

– For oss blir det spennende å ta del i et større advokatfirma. Vår
størrelse gjør at vi kan tilby god og spesialisert bistand til hele Nord-Norge. Vi har merket oss at Angell Advokatfirma også har håndtert store saker den siste tiden og er i en god posisjon til også videreutvikle det i Finnmark. For vår del har det vært viktig at vårt kontor i Hammerfest skal fortsette, og ikke minst utvikles, sier styreleder i Kirkesæther & Co, Alf Kirkesæther.

Totalt blir det 15 ansatte i den nye enheten.

Read Entire Article