Drapssiktet mann i Moss erkjenner de faktiske forholdene

1 week ago 16



Foto: Tore Kristiansen / VG

Mannen i 50 årene samtykker til fengsling. Han er siktet for å ha forsøkt å drepe en 12 år gammel gutt på vei til skolen.

fredag 26. april kl. 13:30

Politiet har bedt om fire uker brev- og besøksforbud når mannen fredag ettermiddag fremstilles for varetekt, sier politiadvokat Sigrid Fagerli til VG.

Den siktede mannen har samtykket til fengsling og skal forklare seg i avhør i løpet av dagen, sier mannens forsvarer Vetle André Mitchell Jensen til VG.

– Han erkjenner de faktiske forholdene. Hva angår spørsmålet om straffeskyld har ikke siktede konkret tatt stilling til dette, sier Jensen.

Familiens bistandsadvokat Sille Heidar forteller til VG at 12-åringen har det bra etter forholdene.

Den siktede mannen ble fremstilt for lege torsdag.

Foto: Tore Kristiansen / VG

Det var torsdag klokken 8.30 at politiet fikk melding om at en gutt var blitt angrepet med kniv på vei til Verket skole i Moss.

Gutten er innlagt på sykehus, men ikke kritisk skadet. Det er ingen relasjon mellom gutten og den siktede mannen, ifølge politiet.

– Det fremstår som en enkelthendelse som er tilfeldig. Det er ingen grunn til at foreldre og barn i Moss skal føle seg utrygge etter denne hendelsen, sa politistasjonssjef Henning Dalbye til VG torsdag.

Les også: Gutt i skolealder knivstukket i Moss – mann i 50-årene pågrepet

Tips oss

Har du tips til denne saken?

Send oss informasjon, bilder eller video

Tips oss

Read Entire Article