Full forvirring om Sainz og Red Bull: – Tilbud fra Audi

1 week ago 15



Snakker Red Bull med Carlos Sainz (29) eller ikke?

Publisert: 20.04.2024 00:14

Red Bull-sjefen Christian Horner (50) og hans mektige rådgiver Helmut Marko (80) kommer i hvert fall med helt ulike versjoner av det.

– Vi snakker med ham, han gjør jo sin beste Formel 1-sesong noen gang, sier Marko til østerrikske Kleine Zeitung.

Christian Horner derimot kaller dette en ren spekulasjon og sier ifølge Telegraafs Formel 1-reporter Erik van Haren:

– Vi har ingen hast. «Checo» har startet sesongen fremragende, og det er viktig for ham å fortsette i samme sporet.

«Checo» er tilnavnet til Red Bull-føreren Sergio Pérez (34), som er en slags annenfører under Max Verstappen (26). Meksikaneren har imidlertid gjort en god sesong til nå.

Helmut Marko sier også til den østerrikske avisen at Audi, som i 2026 kommer inn i Formel 1 i dagens Sauber-team, prøver å hente Sainz:

– Han har fått et svært lukrativt tilbud fra Audi, som vi ikke kan matche eller overby, sier Marko.

Carlos Sainz mister som kjent sitt sete i Ferrari fra 2025 etter som den italienske bilfabrikken har bestemt seg for å hente syv ganger verdensmester Lewis Hamilton (39).

– Alle de mulighetene som jeg har, ligger fortsatt åpne, sier Sainz på en pressekonferanse i forbindelse med helgens Kina Grand Prix i Shanghai.

– Når det gjelder andre førere, er det ren spekulasjon. Vi har ingen anelse om hva Audi har tilbudt Carlos, som er en viktig fører på det åpne markedet, så det er bare naturlig at det er stor interesse for ham, sier Horner om Sainz.

– Jeg er sikker på at det ville være dumt av Audi ikke å vurdere en fører av hans kvalitet blant dem som er tilgjengelige, sier Horner på pressekonferansen ifølge gpblog.

Alessandro Alunni Bravi, som er sjef for Sauber-teamet, ville ikke kommentere uttalelsene fra Marko.

– Jeg kommenterer ikke spekulasjoner. Hver fører snakker med mange lag. Vi fokuserer på våre førere og respekterer våre førere.

– Jeg er helt enig i det Horner sa. Det er ikke passende å diskutere eller avsløre de potensielle diskusjonene som pågår. Ingen vet egentlig hva andre lag tilbyr. Noen ganger ønsker vi ikke å være en del av et spill som andre har startet, fortsetter Sauber-sjefen.

Read Entire Article