Norges fremste duo klar for festboksing: – Noen folk kan være farlige for oss

2 weeks ago 23



– Nå skal jeg bokse i tre utdrikningslag. OL i Paris er ikke før i juli, ler Norges første deltager på 28 år. Også nybegynnere og pensjonister får trene med Omar Shiha. Hvordan kan han mene at boksing er sunt?

 Også treneren Max Mankowitz (t.v.) gleder seg til OL-debut. – Jeg anbefaler alle å bokse! sa Omar Shiha da han utfordret Aftenpostens forsøksvis offensive medarbeider. Foto: Signe Dons

Publisert: 17.04.2024 06:00

192 slagkraftige centimeter. 105 muskelmassive kilo: I Oslo Bokseklubb fyller super-tungvekteren hele døråpningen, nesten. Å slå rundt seg med spørsmål går neppe bra. Men OL-deltageren bare smiler. Like blidt som fredelig:

– Jeg begynte å bokse for å kutte vekt, faktisk. Da var jeg 13 år og hadde spist for mye godteri. Etter hvert fikk jeg lyst til å konkurrere også. Alle slags folk kan bokse: Her i klubben har vi juniorer, Parkinson-fightere, som vi kaller dem, flere og flere jenter. Det eldste medlemmet er 86 år! Generelt er tilbudene veldig allsidige, fra privattimer til utdrikningslag og bedriftsarrangementer.

Les hele saken med abonnement

Read Entire Article