Slakter stjernekeeperen etter ny ellevill målfest: – Man forventer noe helt annet

2 weeks ago 26



  • PSG – Barcelona 2–3

– For en rotete kamp av Donnarumma. Han har egentlig vært involvert i alle tre baklengsmålene.

Det var dommen til TV 2-ekspert Jesper Mathisen etter å ha sett den italienske stjernekeeperen i aksjon under femmålsthrilleren i Paris onsdag kveld.

For andre dag på rad innbød en kvartfinale i Mesterligaen på målfest. Men denne gangen må nok en av keeperne ta på seg noe av skylden.

– Man forventer noe helt annet fra den kanten. Det er helt sikkert, sa TV 2-kommentator Øyvind Alsaker etter 3-2-scoringen til Barcelona og danske Andreas Christensen.

Først rotet Donnarumma i feltet på 1-0-scoringen til Barcelona. Deretter sendte han av gårde et dårlig utspark som gjorde at bortelaget til slutt satte ballen i mål og utlignet til 2–2. Kort tid før slutt var han igjen på halvdistanse og passiv da Christensen satte inn 3–2.

– I tillegg har han hatt en del andre involveringer, som ikke har spredd trygghet i PSG-laget, sa Mathisen som var alt annet enn imponert.

Snuoperasjon - i begge ender

Barcelona har vist stigende form i La Liga den siste tiden, og åpnet bra borte mot Paris Saint-Germain. Etter 37 minutter forsøkte Donnarumma å avverge en ball, men bommet. Ballen havnet hos Raphinha som sendte Barcelona opp til 1–0.

I tirsdagens oppgjør mellom Real Madrid og Manchester City ble vi vitne til flere snuoperasjoner. Det skjedde også i onsdagens Mesterliga-oppgjør.

For i andre omgang snudde PSG kampen i løpet av to minutter. Først sørget Ousmane Dembélé for 1-1, og like etterpå la Vitinha på til 2–1 i Paris.

Men det skulle snu igjen.

Drøye ti minutter senere rotet PSG-keeper Donnarumma igjen. Ballen endte hos Barcelonas Pedri som på lekkert vis serverte Raphinha. Han utlignet til 2–2 med sitt andre mål i kampen.

Knappe kvarteret før slutt var kampens andre snuoperasjon et faktum. Innbytter Andreas Christensen steg til vers på en corner, og stanget inn 3–2 for Barcelona med sin første ballberøring.

Publisert 10.04.2024, kl. 22.54 Oppdatert 10.04.2024, kl. 22.58

Read Entire Article