Tapte med 25 mål

1 month ago 29

Flekkefjords håndballdamer tapte onsdag kveld sin 19. kamp for sesongen da KSI ble for sterke og vant 39-14 i Gimlemoen idrettshall i Kristiansand. Til pause ledet KSI 17-10.

Flekkefjord-damene fikk derimot en brukbar start på kampen da Kine Marielle Nedrejord sendte laget i ledelsen etter 17 sekunder. Denne ledelsen holdt til det var spilt knappe to minutter. Etter ni minutter stod det 3-3 på resultattavla. Den neste timinuttersperioden lå KSI-damene to-tre mål foran før de stakk mer fra frem mot pause, hvor KSI ledet med sju mål.

I andre omgang stakk KSI ytterligere i fra og scoret 22 ganger mens Flekkefjord kun klarte å score fire. Dermed ble sluttresultatet 39-14 til KSI.

Anette Nedrejord ble Flekkefjords toppscorer med sine ni mål.

Tapet gjør at Flekkefjord etter 20 kamper denne sesongen kun står med det ene poenget de tok i uavgjort-kampen hjemme mot MHI /Giv Akt / Holum 8. februar.

KAMPFAKTA

KSI - Flekkefjord 39-14 (17-10)

Gimlemoen idrettshall

4. divisjon, kvinner.

Flekkefjords lag (mål i parentes): Anette Nedrejord (9), Line Hallingsgård Abrahamsen, Lise Løyning, Martine Håland Danielsen (2), Emina Bahtijar, Vilde Rudolfsen (2), Nicole Sophia Matthäus og Kine Marielle Nedrejord (1).

Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!

Send inn

12:37 03.03.24 Tom Arild Støle

→ Del

38. plass i Vasaloppet

Joar Thele endte på 38. plass i Vasaloppet søndag. Foto: Privat

Joar Thele fra Flekkefjord ble nummer 38 i det 90 kilometer lange Vasaloppet i Sverige søndag.

Flekkefjæringen, som er lagkamerat med Petter Northug kom i mål på tiden 4.12.33.

Han var med det nesten 20 minutter bak vinneren, Torleif Syrstad, som gikk i mål på 3.52.43.

Petter Northug ble nummer 18, med tiden 4.01.35

Dameklassen ble vunnet av Emilie Fleten, som gikk i mål på tiden 4.23.06.

Vasaloppet omtales som verdens største langløp på ski, og samlet rundt 15.000 deltakere. Den første utgaven av Vasaloppet gikk av stabelen i 1922.

17:09 02.03.24 Tom Arild Støle

→ Del

Sesongens 18. tap

Flekkefjords håndballdamer gikk på sitt 18. tap for sesongen da de lørdag tapte 17-41 borte mot Kristiansand.

Hjemmelaget ledet 16-4 til pause. I andre omgang så ble det betraktelig flere scoringer, da Kristiansand scoret 25 ganger mens Flekkefjord fikk inn 13 fulltreffere.

Flekkefjord ligger desidert sist på 4. divisjonstabellen med 18 tap og én uavgjort så langt denne sesongen. Laget har tre kamper igjen å spille.

Flekkefjord stilte med følgende spillere (mål i parentes): Line Hallingsgård Abrahamsen, Siri Velund (6), Ida Nilsen Allestad (1), Anette Nedrejord (4), Charlotte Fredriksen, Ida Madeleine Nedrejord, Gunn Iren Morken Netland (2), Vilde Rudolfsen (1), Nicole Sophia Matthäus (3) og Ida Sofie Gausdal.

20:37 29.02.24 Tom Arild Støle

→ Del

Tapte NM-kvalifisering

Lyngdals jenter 19-lag i fotball tapte 3-1 mot MK i kvalifiseringskampen til NM onsdag.

Lyngdals mål ble scoret av Fride Ludviksen.

Trener Ronny Fredriksen oppsummerer med at MK var det beste laget og vant en fortjent seier. Han peker på at Lyngdal stilte med et ungt lag, med en snittalder på 15,8 år onsdag kveld.

20:28 29.02.24 Tom Arild Støle

→ Del

Slapp inn 51 mål!

Signe Marie Rølland Foto: Flekkefjord tapte 19-51 hjemme mot Greipstad torsdag kveld. Bildet er fra en tidligere kamp.

Flekkefjords håndballdamer i 4. divisjon gikk på en skikkelig smell da de torsdag kveld tok imot Greipstad hjemme i Ueneshallen.

Vertene tapte 19-51 mot laget som ligger som nummer seks på tabellen.

Greipstad ledet 25-8 til pause og hadde kommandoen fra begynnelse til slutt mot tabelljumboen.

Flekkefjord stilte med følgende lag (mål i parentes): Line Hallingsgård Abrahamsen, Siri Velund (1), Mia Isabelle Nedrejord Stenberg, Ida Nilsen Allestad (1), Anette Nedrejord (7), Julie Åsly (2), Charlotte Fredriksen (1), Martine Håland Danielsen (1), Vilde Rudolfsen (4), Nicole Sophia Matthäus (1), Kine Marielle Nedrejord (1) og Ida Sofie Gausdal.

10:42 25.02.24 Åse Astri Bakka

→ Del

Veteranene i aksjon

Lyngdølene Torrey Enoksen (til venstre) og Kristian Opsal smilte etter lørdagens konkurranser. Foto: Privat

16 utøvere stilte til start under NM i vinterkast for veteraner lørdag. Stevnet ble arrangert på Lyngdal stadion av Lyngdal IL-friidrett.

Tom Arne Helgesen fra IK Grane satte ny mesterskapsrekord i diskos med 44,50 meter i klassen 50-54 år.

Det samme gjorde arrangørklubbens Torrey Enoksen, som satte ny rekord i slegge i klassen 60-64 år med et lengste kast på 41,27 meter. Han vant også vektkast med 15,06.

Utflyttet lyngdøl og daglig leder i Agder friidrettskrets, Kristian Opsal (37) imponerte med å kaste seniorslegga 31,97 meter og den over 15,88 kilo tunge vekta 9,22 meter.

18:20 23.02.24 Åse Astri Bakka

→ Del

- Gutten må opp i divisjonssystemet!

- En trist, men stolt dag for alle oss på A-laget, som kan kunngjøre at fjorårets toppscorer og gigant Thomas Beyene har sikret seg en velfortjent overgang til Mandalskameratene! skriver Kvinesdal IL A-lag på sin Facebook-side fredag ettermiddag.

De påpeker at det alltid er trist å miste en slik spiller og en slik fantastisk personlighet.

- Men da gutten spilte 5. divisjon som om han bare lekte litt i ballbingen, så var det bare å innse at gutten må opp i divisjonssystemet! slår laget fast.

- Vi ønsker gutten masse lykke til i Mandal, og gratulerer FK Mandalskameratene med en spennende signering, og melder at MK fansen har mye å glede seg til! avslutter laget meldingen.

Thomas Beyene (19) var fjorårets toppscorer for Kvinesdals A-lag. Foto: privat

07:56 23.02.24 Olav Hoel

→ Del

Rasmussen og Union St. Gilloise videre i Europa

Mathias Rasmussen og hans Union St. Gilloise er videre i Conference League etter å ha slått Eintracht Frankfurt 4-3 sammenlagt. Foto: Francois Walschaerts / AP Photo / NTB

Lyngdølen Mathias Rasmussen spilte hele kampen da hans belgiske klubb Union St. Gilloise slo Eintracht Frankfurt 2-1 på bortebane i Conference League torsdag kveld. Med 2-2 i den første kampen i Belgia i forrige uke, betyr det at Union St. Gilloise vant 4-3 sammenlagt og er videre til neste runde i sluttspillet.

Etter at lagene gikk til pause på stillingen 0-0, tok Union St. Gilloise ledelsen ved Cameron Puertas Castro i det 47. minutt. Etter 80 minutter doblet Dennis Eckert Ayensa ledelsen før Eric Ebimbe reduserte for Eintracht Frankfurt i det 88. minutt. Dermed var tyskerne bare et mål unna ekstraomganger, men det ble ikke flere mål og Rasmussens lag er dermed videre i Europa.

21:10 19.02.24 Åse Astri Bakka

→ Del

Eman Markovic klar for Sandefjord

Eman Markovic er klar for Sandefjord. Foto: Tor Erik Schrøder/NTB

Eman Markovic er igjen klar for spill i Eliteserien. Han lånes ut fra IFK Göteborg til Sandefjord.

Avtalen gjelder ut 2024-sesongen, og Sandefjord har også en opsjon på kjøp, opplyser klubben.

Markovic fikk sitt gjennombrudd i Start før han ble solgt til Norrköping i 2022. Deretter gikk ferden videre til Göteborg.

Markovic er fra Lyngdal og spilte for Molde og bosniske Zrinjski Mostar før han ble Start-spiller. Der fikk han 72 kamper før reisen gikk til svensk fotball.

Sandefjord starter sesongen borte mot Rosenborg.

(©NTB)

19:11 16.02.24 Olav Hoel

→ Del

Forlenger kontrakten med Start

Adrian Eftestad Nilsen har signert en ny ettårskontrakt med Start. Foto: Jacob J. Buchard, Fædrelandsvennen

Midtbanespilleren Adrian Eftestad Nilsen (19) fra Kvinesdal, som er et lokalt talent som spås å få det store gjennombruddet, signerte fredag en ny ettårskontrakt med Obosliga-klubben Start. Det melder Kristiansand-klubben på sin hjemmeside. 19-åringen, som har gått gradene i Start siden han kom fra Kvinesdal i 2020, fikk sine første kamper for A-laget i både serien og i cupen i fjor.

- Det er veldig deilig å signere den nye kontrakten. Jeg tror det kan bli et veldig spennende år for oss. Jeg skal levere det beste jeg kan, og håper å få så mye spilletid som mulig gjennom året, sier Eftestad Nilsen til Starts hjemmeside.

Azar Karadas, som er klubbens nye hovedtrener, har latt seg imponere over Nilsens prestasjoner og kvalitetene han har vist på trening.

- Vi er veldig glade for at Adrian velger å forlenge med oss. Han er en fotballspiller med mange spennende kvaliteter. Det ligger mye potensiale for utvikling hos Adrian, sier Karadas til klubbens hjemmeside.

Start-trener Azar Karadas har latt seg imponere over 19-åringen fra Kvinesdal. Foto: Jacob J. Buchard, Fædrelandsvennen

14:35 16.02.24 NTB

→ Del

Rasmussen scoret og serverte – reddet uavgjort for Union Saint-Gilloise

Mathias Rasmussen (t.v.) både scoret og assisterte mot Frankfurt. Foto: Francois Walschaerts / AP Photo / NTB

Mathias Rasmussen fra Lyngdal var svært delaktig da Union Saint-Gilloise spilte 2-2 hjemme mot Eintracht Frankfurt i conferenceligaen.

Nordmannen noterte seg for både mål og målgivende pasning, og det ga belgierne et håp om videre avansement før returoppgjøret i Frankfurt 22. februar.

Union Saint-Gilloise fikk en forferdelig start på kampen da Fares Chaibi sendte Eintracht i ledelsen allerede etter snaue tre minutter, før Sasa Kalajdzic doblet ledelsen bare sju minutter senere.

Etter en snau halvtime reduserte imidlertid norske Mathias Rasmussen etter at gjestene hadde rotet det fullstendig til i eget forsvar. Mohamed Amoura snappet opp ballen inne i boksen og sendte den til den tidligere Brann-spilleren, som enkelt kunne prikke inn sin første scoring i conferenceligaen.

Med 20 minutter igjen på klokken utlignet Gustaf Nilsson for vertene etter at gjestene nok en gang rotet i forsvar. Denne gang sto Rasmussen for assisten.

Dessverre for belgierne ble Charles Vanhoutte sendt i dusjen ti minutter senere da han fikk sitt andre gule kort, etter at han satte inn en alt for sen takling på Mario Götze.

(©NTB)

21:56 15.02.24 Olav Hoel

→ Del

Tapte med 20 mål

Anette Nedrejord ble Flekkefjords toppscorer med 7 mål. Foto: Olav Hoel

Flekkefjords håndball damer, som i forrige kamp tok sitt første poeng på svært lenge, måtte torsdag kveld se seg slått med 20 mål da de møtte Otra på bortebane.

Flekkefjord-damene åpnet kampen ikke så verst, hvor det stod 5-5 etter rundt 10 minutter. Derfra begynte Otra å stikke i fra og ledet 18-10 til pause. I 2. omgang stakk Otra ytterligere fra, og vant til slutt 36-16.

Flekkefjords toppscorer ble Anette Nedrejord med 7 scoringer.

KAMPFAKTA

Otra - Flekkefjord 36-16 (18-10)

Otrahallen.

4. divisjon, kvinner

Flekkefjord (mål i parentes): Mia Isabelle Nedrejord Stenberg (2), Ida Nilsen Allestad (1), Anette Nedrejord (7), Line Hallingsgård Abrahamsen, Martine Håland Danielsen (1), Vilde Rudolfsen (4), Nicole Sophia Matthäus (1) og Ida Sofie Gausdal.

17:21 10.02.24 Tom Arild Støle

→ Del

Femteplass i Holmenkollmarsjen

Joar Thele, her fotografert ved en tidligere anledning, ble nummer fem i Holmenkollmarsjen på ski lørdag. Foto: Privat

Joar Thele fra Flekkefjord endte på femteplass i den 50. utgaven av skirennet Holmenkollmarsjen i Oslo lørdag.

Distansen var på 36 kilometer.

30-åringen, som går for Petter Northugs lag Team Janteloppet gikk i mål på tiden 1.35.51, tapte spurten om fjerdeplassen med Amund Riege. Han var drøyt halvannet minutt bak vinneren Kasper Stadaas.

Petter Northug kom i mål snaut to minutter bak Thele, på 12. plass.

Totalt 1.700 fullførte rennet.

09:18 10.02.24 Tom Arild Støle

→ Del

Ryerson gjorde comeback i Dortmunds storseier

Julian Ryerson var fredag kveld tilbake på banen for Dortmund mot Freiburg, etter et lengre skadeavbrekk. Foto: Martin Meissner / AP

Lyngdølen Julian Ryerson var endelig tilbake på fotballbanen da Dortmund vant 3-0 hjemme over Freiburg i Bundesliga fredag kveld.

Nordmannen hadde ikke spilt siden 0-2-tapet for Stuttgart 6. desember.

Fredag startet han imidlertid for Dortmund og spilte 79 minutter før han ble byttet ut for Marius Wolf.

Donyell Malen scoret Dortmunds to første mål, før Niclas Füllkrug fastsatte resultatet med tre minutter igjen på klokken.

Ryerson pådro seg en skade da han landet feil etter en duell mot slutten av Stuttgart-kampen. Backen ble liggende på gresset med store smerter.

I etterkant ble Ryerson diagnostisert med en leddbåndsskade som har holdt han utenfor fotballen siden.

Før skaden var Ryerson en viktige brikke for Dortmund med tre mål og én målgivende på ti kamper i Bundesliga denne sesongen.

(©NTB)

20:34 08.02.24 Tom Arild Støle

→ Del

Tok sitt første poeng på flere sesonger!

Anette Nedrejord og Flekkefjord tok sitt første poeng da da møtte MHI/Giv Akt/Holum torsdag kveld. Foto: Olav Hoel

Flekkefjords håndballdamer i 4. divisjon spilte uavgjort 25-25 hjemme mot MHI/Giv Akt/Holum torsdag kveld.

Dermed tok flekkefjæringene sitt første poeng på håndballbanen på flere sesonger. Flekkefjord hadde før torsdagens kamp ikke tatt et eneste poeng verken denne sesongen eller forrige sesong. Sesongen før det igjen fikk Flekkefjord tilkjent en seier fordi motstanderens lag ikke møtte opp, men tok ikke spillepoeng utover det.

Kampen torsdag var av det spennende slaget der lagene stort sett fulgte hverandre i målprotokollen. Men midtveis i andre omgang dro bortelaget fra, og ledet på et tidspunkt med seks mål. Alt tydet på et nytt tap for Flekkefjord mot laget som ligger nest sist på tabellen.

Men en sluttspurt fra hjemmelaget førte til at kampen endte uavgjort. Flekkefjord ledet faktisk 25-24 fram til det var 15 sekunder igjen av kampen, men gjestene klarte å få inn en utligning.

Anette Nedrejord ble Flekkefjords toppscorer med ni mål.

Flekkefjord spilte også kamp onsdag kveld. Da ble det 20-40-tap borte mot Øvrebø.

Flekkefjords lag mot MHI/Giv Akt/Holum (mål i parentes): Line Hallingsgård Abrahamsen, Siri Velund (2), Mia Isabelle Nedrejord Stenberg (1), Anette Nedrejord (9), Charlotte Fredriksen (5), Martine Håland Danielsen (6), Anita Lislevand Eikild (1), Nicole Sophia Matthäus (1), Kine Marielle Nedrejord og Ida Sofie Gausdal.

Flekkefjords lag mot Øvrebø (mål i parentes): Line Hallingsgård Abrahamsen, Martine Håland Danielsen (3), Nicole Sophia Matthäus, Mia Isabelle Nedrejord Stenberg, Ida Nilsen Allestad (4), Anette Nedrejord (10), Kine Marielle Nedrejord (2) og Charlotte Fredriksen (1).

Anette Nedrejord (til venstre) og spillende Flekkefjord-trener Charlotte Fredriksen, her fotografert ved en tidligere anledning. Foto: Olav Hoel

14:15 31.01.24 NTB

→ Del

Fortsetter som landslagsassistent

Ingvild Stensland fra Lyngdal fortsetter som landslagsassistent. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Norges ferske kvinnelandslagssjef i fotball, Gemma Grainger, har satt sammen sitt støtteapparat. Tre nye fjes kommer inn. Ingvild Stensland fra Lyngdal og Jon Knudsen fortsetter.

Grainger ble ansatt som ny landslagssjef etter at Leif Gunnar Smerud ga seg etter en periode som midlertidig ansatt i stillingen.

Den siste tiden har relativt ukjente Grainger jobbet med å sette sammen støtteapparatet sitt. Nå er det klart hvem hun skal ha med seg, bekrefter Norges Fotballforbund.

Lee Skyrme blir assistenttrener sammen med Ingvild Stensland. Stensland fortsetter dermed i jobben hun har hatt de siste årene, og keepertrener Jon Knudsen blir også med videre.

Skyrme har de siste to årene jobbet i Southampton og har også vært en del av Gemma Graingers trenerteam rundt det walisiske kvinnelandslaget. Tidligere har han ledet flere aldersbestemte guttelandslag i England.

Frankie Hunter, som hentes inn som fysisk trener, jobber for herrelaget til Middlesbrough i den engelske mesterskapsserien. Hun har også en fortid i Southampton og Everton.

Den nye mentaltreneren Sally Needham har på sin side jobbet i Sheffield United-akademiet.

– Dette er et støtteapparat jeg er veldig fornøyd med. Jeg kjenner Lee, Frankie og Sally godt fra før. De har alle spisskompetanse på sitt område og er flotte mennesker som jeg vet vil utfylle det erfarne teamet vi har her, sier Gemma Grainger.

Hun opplyser at analyseansvarlig Fredrik Vold og administrativ leder Jeanette Ringstad også får fortsette.

Første samling under Graingers ledelse er i februar. Norge møter Kroatia på bortebane 23. februar med returkamp i Stavanger 27. februar.

(©NTB)

Gemma Grainger er ansatt som ny landslagssjef for A-landslaget fotball kvinner. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

09:39 28.01.24 Olav Hoel

→ Del

Lokalt keeper-talent tatt ut til talentleir

Flekkefjords Thom Markus Tesdal er tatt ut til talentleir. Foto: privat

Flekkefjords keeper-talent Thom Markus Tesdal er tatt ut i troppen G16 Future til Equinor Talentleir for gutter, en samling som finner sted i Sarpsborg fra 29. januar til 1. februar. Det melder Norges Fotballforbund på sin hjemmeside.

Håkon Grøttland, som er leder for landslagsskolen, sier blant annet dette til de uttatte spillerne:

- Vi har tatt ut akkurat deg, fordi vi mener du har noen egenskaper som på sikt kan gjøre deg til en av «morgendagens helter». Det er mange du har overbevist på veien. Vær stolt av det!

Videre ber han spillerne om å underveis i samlinga minne seg selv på at man har konkurrert ut tusenvis av spillere i sin aldersgruppe og at man er tatt ut fordi man er spesielt god på noe.

21:42 22.01.24 Olav Hoel

→ Del

Til topps i årets første cup

Bilde av Lyngdal 1. Bak fra venstre: Dirriyeh Mumin, Tobias Lande, Jonas Frøyland Håland, Markus Erlandsen, Isak Andersen. Foran fra venstre: Daniil Kholin, Magnus Vik Risnes, Sebastian Johannessen, Lukas Fåland Nes, Noah Ege Foto: Privat

Lyngdal 1 gikk i helgen til topps i Peugeot cup, som Lyngdal idrettslag arrangerte for gutter 14-lag i Fibohallen lørdag og søndag.

- På nivå 1 spilte Lyngdal meget bra og storspilte gjennom turneringen. I finalen møtte de Vigør 1, hvor Lyngdal til slutt vant 4-0. Jonas Håland Frøyland ble toppscorer i turneringen med 9 målpoeng foran Noah Ege og Daniil Kholin, begge med 6 målpoeng. Markus Erlandsen fikk 5 målpoeng og ble av laget kåret til turneringens spiller, skriver Helge Ege, som er trener for Lyngdals g-14-lag, i en e-post til Lister24.

Han var naturlig nok godt fornøyd med cupen og også prestasjonen av eget lag og egne spillere.

- Men det viktigste var at man fikk kjent på å spille tellende kamper for første gang i 2024. Fibohallen er til svært stor glede som gjør at man kan spille fotball, selv om været herjer som verst, skriver Ege.

På turneringen, som startet lørdag formiddag og ble avsluttet søndag ettermiddag, skal det ha deltatt lag fra Agder og Rogaland. Ifølge Ege var cupen delt inn i nivå 1 og nivå 2 med til sammen 12 lag og over 200 spillere som var i aksjon.

- Klubbene Nærbø, Vindbjart, Vigør, Kvinesdal, FLIK deltok alle med lag i turneringen. I nivå 2 var det en spennende finale mellom Vigør 2 og Kvinesdal, hvor Kvinesdal tilslutt vant kampen og sikret seg turneringsseier her. I bronsefinalen ble det et internoppgjør mellom Lyngdal 2 og Lyngdal 3 hvor Lyngdal 2 trakk det lengste strået, skriver Ege.

08:18 12.01.24 Olav Hoel

→ Del

Nok et Flekkefjord-tap

Anette Nedrejord (t.v) og spillende trener Charlotte Fredriksen scoret til sammen 11 av Flekkefjords 16 mål i kampen. Foto: Olav Hoel

Flekkefjords håndballdamer tapte torsdag kveld 28-16 hjemme mot Lund i håndballens 4. divisjon.

Hjemmelaget fikk riktignok en god start på kampen hvor de tok ledelsen etter et halvt minutt, og ledet kampen helt frem til Lund utlignet til 5-5 like før det var spilt 12 minutter. Før det hadde Flekkefjord-damene vært oppe i en tomålsledelse ved fire anledninger.

Men fra 5-5 våknet Lund, og under et minutt etter utligningen var bortelaget i ledelsen. Derfra og ut kampen hadde Lund tilsynelatende god kontroll på kampen, hvor de ledet kampen derfra og ut og vant altså 28-16 ellet å ha ledet 13-9 til pause.

Spillende trener Charlotte Fredriksen ble Flekkefjords toppscorer i kampen med seks scoringer, etterfulgt av Anette Nedrejord som scoret fem av lagets mål.

KAMPFAKTA:

Flekkefjord - Lund 28-16 (9-13)

Ueneshallen

Flekkefjords lag (mål i parentes): Mia Isabelle Nedrejord Stenberg (1), Ida Nilsen Allestad, Anette Nedrejord (5), Julie Åsly, Line Hallingsgård Abrahamsen, Charlotte Fredriksen (6), Martine Håland Danielsen (3), Vilde Rudolfsen (1), Nicole Sophia Matthäus og Ida Sofie Gausdal.

08:37 31.12.23 Tom Arild Støle

→ Del

Tilbudt Start-kontrakt

Sivert Sira Hansen har vært en bauta i MKs midtforsvar. Nå er han ønsket av Start. Foto: Espen Sand / Lindesnes avis

Flekkefjæringen Sivert Sira Hansen (21) er blitt tilbudt kontrakt av Obos-ligaklubben Start.

21-åringen, som ble kåret til årets forsvarsspiller i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon) for MK denne sesongen, har tidligere i år vært på prøvespill både i Jerv og Bryne. På slutten av sesongen var han også med på flere treninger for Start.

Ifølge Fædrelandsvennen har Kristiansand-klubben nå kommet med et konkret kontraktsforslag til flekkefjæringen. Men det er ingen selvfølge at det er der han havner. Ifølge avisen er 21-åringens tjenester også ønsket av Postnord-liga-klubben (2. divisjon) Arendal.