Tom Hagen-saken ferdig etterforsket, melder TV 2

1 week ago 15



Politiet er ferdig med å etterforske saken mot Tom Hagen, som er siktet for å ha drept sin kone, Anne-Elisabeth Hagen, i 2018.

Tom Hagen har siden våren 2020 vært siktet for drapet på kona Anne-Elisabeth Hagen, som har vært savnet siden 31. oktober 2018. Her er Hagen fotografert på vei fra sin arbeidsplass på Lørenskog våren 2021. Foto: Cornelius Poppe / NTB

– Vi kan bekrefte at innstilling i Lørenskog-saken er oversendt Oslo statsadvokatembeter, sier påtaleleder Vibeke Schøyen i Øst politidistrikt til TV 2.

– Utover dette har vi ikke anledning til å kommentere vår innstilling da dette nå ligger hos statsadvokaten til vurdering. Vi kan av samme grunn heller ikke stille til intervju i saken, legger Schøyen til.

Søndag 28. april er det fire år siden Tom Hagen ble pågrepet på Lørenskog. Han er fremdeles siktet for å ha drept sin kone, Anne-Elisabeth Hagen, noe han nekter for.

Politiet mener den 68 år gamle kvinnen, som har vært savnet siden 31. oktober 2018, ble drept før hun ble fraktet bort fra huset i Lørenskog.

I tillegg til Hagen er tre andre menn siktet i saken. Alle nekter straffskyld.

Read Entire Article