Målscoreren så rødt: – Har ingenting på en fotballbane å gjøre

2 weeks ago 13

(LSK – HamKam 1–1) Lillestrøm-spiller Felix Vá fikk marsjordre fra dommeren bare minutter etter å selv ha scoret.

Dommeren ga først det gule kortet, men etter å ha sett video ble det direkte rødt. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Publisert: 28.04.2024 18:59

– Det der blir suspensjon i flere kamper, for dette har ingenting på en fotballbane å gjøre, utbrøt TV 2s fotballekspert Yaw Amankwah etter å ha sett den spesielle situasjonen.

Felix Vá hadde akkurat satt ballen i mål for Lillestrøm da han liggende nede på bakken taklet HamKams Luc Marens. TV-bildene viste at han satte knottene i leggene til Marens med strake bein.

Vá feirer scoringen mot HamKam. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Dommeren ga først gult kort, men da han fikk se situasjonen på VAR-skjermen, dro han det røde kortet opp av lommen.

Det var for øvrig Vás første kamp fra start for Lillestrøm i Eliteserien.

Med én mann mer på banen kjempet HamKam for å få sin første seier i årets Eliteserie. Håpet ble tent da Niklas Ødegård scoret etter 50 minutters spill, men det ble med det ene målet og poengdeling på Åråsen.