Pub opplever besøksboom på grunn av Taylor Swift-låt

1 week ago 11



Den siste tiden har det strømmet så mange folk til London-puben, The Black Dog, at de har nådd maks kapasitet.

 Mario Anzuoni / File Photo / Reuters
TAYLOR SWIFT: Artisten Taylor Swift har gjort London-puben The Black Dog verdenskjent. Foto: Mario Anzuoni / File Photo / Reuters

Publisert 26.04.2024 22:35

«The Black Dog» er navnet på en av bonuslåtene på det nye albumet til Taylor Swift, «The Tortured Poets Department: The Anthology».

Men det er også navnet på en lokal pub i London.

Når man blir nevnt i en Taylor Swift-låt, fører det med seg en viss popularitet. Det har ført til at puben har vært stappfull av gjester som har reist langveisfra den siste tiden.

Det har puben aldri opplevd før, skriver The Independent og People.

– Galskap

Låten «The Black Dog» handler om en person som ser ekskjæresten sin gå inn i baren deres etter et brudd.

Pubens markedsdirektør, Amy Crowley, beskriver det hele som surrealistisk. Hun forteller at de er utrolig takknemlig for at de har blitt nevnt av artisten, ettersom det har gjort puben veldig populær.

Låten har ført til at Taylor Swift-fans, såkalte «swifties», har reist helt fra USA, Spania, Tyskland og Australia for å besøke den omtalte puben.

– Det har vært galskap å få denne verdensomspennende oppmerksomheten, forteller Crowley i et intervju med People.

Noen dager har det kommet så mange besøkende, at puben ikke har vært i stand til å ta imot alle som har kommet.

 Toby Melville/Reuters
SWIFTIES: En gjeng med «swifties» tar bilder sammen utenfor det som trolig er puben Taylor Swift synger om. Tavlen i bakgrunnen viser en strofe fra «The Black Dog»-låta. Foto: Toby Melville/Reuters

Swift-meny

Crowley skryter likevel av Swift-fansen, og sier at de har håndtert pubens pågang veldig bra, til tross for at det har vært trangt om plassen.

– Fansen har vært fantastiske. Flere har delt bord med fremmede for å la folk komme inn døren, noe som er veldig kult, sier hun.

I tillegg skal flere fans også ha knyttet bånd ved å møte hverandre på puben.

Ettersom The Black Dog har fått skikkelig medvind den siste tiden grunnet den verdenskjente artisten, har de valgt å tilby mat og drikke med Swift-tema. 

Etter hvert ønsker de også å tilby T-skjorter i forbindelse med populariteten – noe det allerede er stor interesse for.

Det har vært spekulasjoner rundt hvem «The Black Dog»-låten handler om, og flere tror det kan være en av Swift siste ekser: skuespiller Joe Alwyn eller sanger og musikkprodusent Matty Healy.

Crowley forteller at hun ikke kan si om Alwyn eller Healy har vært på puben deres eller ikke. De vet heller ikke hvem låten faktisk handler om.

Read Entire Article