Bror drapssiktet: – Faren skjønner ingenting av dette

1 month ago 27



Familien ber om at politiet etterforsker drapssaken bredt, etter at en mann i 40-årene døde torsdag kveld i Nord-Odal. Offerets lillebror er siktet for drap.

fredag 15. mars kl. 22:48

– Jeg har hatt møte med faren. Han skjønner ingenting av dette og kan ikke forstå at den yngre broren kan ha gjort det. Familien ser på dette som en uoppklart sak, slik den står nå, sier familiens bistandsadvokat John Arild Aasen til VG.

Lillebror, den nå drapssiktede 30-åringen, varslet helsevesenet om at storebroren i 40-årene var skadet, torsdag kveld. Han ble senere siktet for drap.

– Det er slettes ikke sikkert at det er rett mann som er tatt, men dette må etterforskningen finne ut av. Farens ønske er at politiet må gå mye bredere ut enn det de har gjort til nå, sier Aasen til VG.

Hvis det blir fengslingsmøte i morgen, vil faren møte opp, opplyser Aasen til VG.

De etterlattes bistandsadvokat, John Arild Aasen, sier familien ønsker at politiet etterforsker saken bredt. Foto: Hallgeir Vågenes / VG

Den drapssiktede har fredag kveld vært i avhør hos politiet.

Min klient erkjenner ikke straffskyld og han nekter for å ha skutt sin egen bror, sier siktedes forsvarer, Petter Bonde til VG.

Politiadvokat Christine Lundstein opplyser at det var den siktede 30-åringen som varslet helsevesenet. Han ble senere pågrepet i hytta og siktet for drap.

Publisert: 15.03.24 kl. 22:44Oppdatert: 15.03.24 kl. 22:48
Read Entire Article