Kvinne i 30-årene drept

1 month ago 19



Det var en kvinne i 30-årene som tirsdag morgen ble drept i Arendal. Kvinnen er svensk statsborger, og bosatt i en kommune øst i Agder.

Det er lagt ned blomster på trappen der kvinnen jobbet. Foto: Anders Mjaaland

– Politiet etterforsker fortsatt saken med full styrke. Det er ingen som er mistenkt i saken. Vi jobber med å tegne oss et bilde av avhendelsesforløpet, basert på blant annet vitneavhør, gjennomgang av et omfattende videomateriale og tekniske undersøkelser fra åstedet, sier politiadvokat Vanja Bruvoll i Agder politidistrikt.

Avdøde var ansatt ved Boots apotek i Arendal sentrum, der hun ble funnet. Administrerende direktør Kathrine Mehlin i Boots apotek har tidligere uttalt til Fædrelandsvennen at de har mistet en veldig nær kollega og god ansatt. Apotekkjedens kriseteam reiste etter hendelsen til Arendal for å ivareta ansatte og berørte.

Politiet har tidligere uttalt at de ikke utelukker at kvinnen var et tilfeldig offer. For å ivareta innbyggernes sikkerhet har politiet økt sin tilstedeværelse i Arendal. Folk er bedt å å ha lav terskel for å ta kontakt med politiet.

Oppdateres

Read Entire Article