Mann satte fyr på seg selv: – Det skjedde så fort

2 weeks ago 16



Rettssaken mot Trump:

NEW YORK (TV 2) Inne i retten satt Donald Trump i saken hvor han er tiltalt for å ha bestukket en pornoskuespiller. Utenfor satte en mann fyr på seg selv.

 Skjermbilde / X
FLAMMER: En mann skal ha dynket seg med en væske, før han satte fyr på seg selv utenfor rettssalen hvor Donald Trump sitter i den såkalte hysjpengesaken. Foto: Skjermbilde / X

Publisert 19.04.2024 20:36 Sist oppdatert 16 minutter siden

Idet juryutvelgelsen i hysjpengesaken var ferdig, tente en person på seg selv utenfor rettslokalet i Manhattan, New York.

En CNN-reporter beskriver en kaotisk situasjon utenfor bygningen, der en mann sto i brann. Skadeomfanget er ikke kjent.

– Jeg sto ikke langt unna ham. Når jeg snur meg står han i full fyr, sier øyenvitnet Louis M. til TV 2. 

– Det skjedde fort. Han må ha helt bensin eller lignende på seg selv, mener vitnet videre.

 AP
NØDETATER: Bilder fra stedet viser at en ambulanse er på plass. Foto: AP

I en video TV 2 har sett av hendelsen, ser man mannen først sitte på huk med hendene bak hodet, omsvøpt i flammer. Etter hver faller han om, og blir liggende på bakken en stund, før spesialpoliti løper til stedet.

De slukker flammene med et brannslukningsapparat. Personen ligger livløs igjen. AP melder at mannen er ført vekk med båre. En person ble sett liggende på bakken i brann.

Ifølge Reuters ble området raskt avsperret av politiet. Vitner sier de oppfattet mannen som rolig, før han begynte å dynke seg i en væske.

Nyhetsbyrået skriver at en løpeseddel som omtalte «onde milliardærer» lå til syne på stedet. Denne kom også med en oppfordring om å «eksponere korrupsjonen».

– Jeg ser en fullstendig forkullet person, sa CNN reporter, Laura Coates til sin kanal i en rapport fra stedet.

Donald Trumps navn var ikke nevnt på den delen av pamfletten som lå synlig, skriver Reuters.

Fredag kom juryen i den historiske «hysjpengesaken» mot Donald Trump på plass. Dermed ligger det an til at rettsbehandlingen av skyldspørsmålet kan begynne mandag.

Read Entire Article