Ngannou mistet sønnen (1): – Vær så snill og hjelp meg

2 weeks ago 20



Den kamerunske kampsportstjernen Francis Ngannou (37) har skrevet et følelsesladet innlegg i sosiale medier etter at sønnen Kobe (1) døde for to dager siden.

 Francis Ngannou poserer under innveiingen før møtet med Anthony Joshua i mars. Nå har kampsportstjernen publisert en hjerteskjærende melding om sønnen. Foto: Andrew Couldridge / Reuters / NTB

Publisert: 29.04.2024 23:38

«For tidlig å reise, men likevel er han borte. Min lille gutt, min kompis, min partner Kobe var full av liv og moro. Nå ligger han uten liv. Jeg ropte navnet hans igjen og igjen, men han svarer ikke» skriver Ngannou på X og Instagram mandag kveld.

På toppen av innlegget, som er skrevet på et bilde av Ngannou sammen med sønnen, står det datoene 13. januar 2023 og 27. april 2024. Lille Kobe ble bare 15 måneder gammel.

Dødsårsaken er ikke kjent.

Ber om hjelp

«Hvordan takler man noe sånt? Hvordan kan man leve med det? Vær så snill og hjelp meg hvis du har en anelse for jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal takle dette» skriver Ngannou.

Blant dem som har svart 37-åringen er Anthony Joshua, den britiske boksestjernen som vant på knockout mot Ngannou i begynnelsen av mars.

Ngannou ble verdenskjent da han ble tungvektsmester i MMA-organisasjonen UFC for tre år siden. Han har en meget spesiell bakgrunn, og etter at han forlot hjemlandet Kamerun har han bodd på gaten i både Marokko og Frankrike.

Han gjorde i oktober i fjor en oppsiktsvekkende debut i bokseringen da han slo ned den ubeseirede Tyson Fury, men tapte på poeng.

Tidligere mandag meldte flere medier at Ngannous sønn var død, og Ngannou selv la først ut en melding på X der han spurte hvorfor livet var så urettferdig og nådeløst.

Noen timer senere bekreftet han sønnens død.

En av Ngannous MMA-trenere har lagt ut følgende melding på X etter at den tragiske nyheten ble kjent:

«Det har vært noen tunge dager, ord kan ikke uttrykke den smerten vi alle føler for Ngannou-familien i denne tiden. Vær så snill å ha Francis og hans familie i hjertene deres, og la dette være en påminnelse om hvor skjørt livet er. Si «jeg elsker deg» oftere, morgendagen er ikke garantert.»

Read Entire Article