Politiet i London: Daniel Anjorin (14) ble drept i sverdangrepet

2 weeks ago 12



Politiet i London har offentliggjort bildet og navnet til tenåringen som ble drept i den engelske hovedstaden tirsdag morgen.

Foto: Metropolitan Police / Pa Photos / NTB
  • Bilde av Per Opsahl
onsdag 1. mai kl. 17:28

Kortversjonen

  • Tenåring drept i knivangrep i London tirsdag morgen
  • Det var Daniel Anjorin (14) som ble drept i London tirsdag morgen
  • Fem påført kuttskader, også to politibetjenter
  • Politiet tror ikke angrepet, utført av 36-årin, er terrorrelatert

Politiet i London fikk i morgentimene tirsdag melding om at fem personer hadde blitt påført kuttskader i forbindelse med en episode i Hainault-området. Gjerningsmannen skal være en 36-åring som er varetektsfengslet.

14 år gamle Daniel var blant ofrene, og ble fraktet til sykehus der han døde av skadene kort tid etterpå. Også to politibetjenter skal være påført skader, men ikke livstruende.

– Våre tanker er med foreldrene til den 14 år gamle gutten som mistet livet, sier politimester Sir Mark Rowley ifølge Metropolitan Police.

Anjorin var elev ved Bancroft's privatskole i Woodford Green litt nord for London sentrum. Han var på vei til skolen da han tilsynelatende ble et tilfeldig offer.

Mistet nesten armen

Politiet kom til åstedet 12 minutter etter at alarmen gikk, og den antatte gjerningsmannen ble pågrepet ti minutter senere da politiet blant annet tok i bruk av elektrosjokkvåpen. En av politibetjentene, en kvinne, skal ha blitt påført svært alvorlige skader i en arm av det som var en sverdlignende gjenstand.

– Jeg snakket med familien og kollegene til den kvinnelige politibetjenten. Det var en veldig alvorlig skadet arm, og kirurgene brukte mange timer med å lappe den sammen igjen, forklarer Rowley til radiokanalen LBC ifølge Sky News.

Politiet antar at angrepet ikke er terrorrelatert.

Read Entire Article