Torsdag 2. mai: Dette skjedde i natt

2 weeks ago 14



torsdag 2. mai kl. 06:12
  • Unge Høyre-leder Ola Svenneby argumenterer mot mer politi for å bekjempe gjengkriminalitet og foreslår i stedet legalisering av hasj og cannabis for å underminere gjengenes inntektsgrunnlag. Han mener at rusmidler bør reguleres og selges gjennom kontrollerte kanaler som Vinmonopolet for å sikre renhet og redusere kriminalitet.
  • Utenriksminister Antony Blinken presser på for en våpenhvile mellom Israel og Hamas, og understreker at det ikke er tid for mer forhandling om det siste forslaget. Han besøker Israel for syvende gang siden konflikten eskalerte, og arbeider sammen med Qatar og Egypt for å unngå en israelsk bakkeoperasjon i Gaza, hvor millioner lider under vanskelige forhold.
  • Los Angeles-politiet forbereder seg på å fjerne Palestina-demonstrantene fra campus etter å ha erklært leiren som en ulovlig forsamling. Demonstrantene risikerer arrestasjon hvis de ikke forlater området. Guvernør Gavin Newsom har kritisert både volden og politiets passive innsats under opptøyene onsdag.
  • Gitarlegenden Duane Eddy, kjent som «kongen av twang-gitar», er død 86 år gammel etter en kamp mot kreft. Eddy, som inspirerte mange kjente artister og var innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame, hadde stor innflytelse på rockehistorien med sin karakteristiske gitarspill.

Relaterte emner

Les også

Read Entire Article