Datter (4) fortalte at hun hørte monstre på rommet – var noe helt annet

2 weeks ago 12



Flere millioner har fått med seg den merkelige oppdagelsen familien Class gjorde på datterens soverom.

 Lubos Chlubny
UVENTET BESØK: En familie i USA ble overrasket da de så hva som gjemte seg i veggene til deres hundre år gamle hus. Foto: Lubos Chlubny

Publisert 30.04.2024 06:08

Datteren til amerikanske Ashley Massis Class begynte plutselig å snakke om at det var monstre på soverommet hennes.

– Hun sa at hun hørte monstre i soveromsveggen sin, men vi hadde nylig sett på «Monsterbedriften», forteller Class i et intervju med People, som først omtalte saken.

Da foreldrene bestemte seg for å undersøke hva det faktisk var, fikk de seg en skikkelig overraskelse.

Trodde det var en kropp

Class prøvde å berolige sin fire år gamle datter flere ganger ved å si at det ikke var noen monstre på rommet hennes, og ga henne en sprayflaske med vann som skulle fungere som «monsterspray».

Likevel insisterte datteren på at det var monstre på rommet, hun begynte å bli redd på nettene og ville ikke sove der.

Plutselig en dag merket Class og hennes mann at det var noen bier på loftet i det hundre år gamle huset deres. 

De kontaktet flere eksperter for å finne ut av hvorfor de var der. Det var først da en birøkter satte seg ned for å observere biene, at han så dem fly ned i gulvplankene på ett område.

Like under var soverommet til datteren deres.

Birøkteren tok opp et varmekamera og holdet det foran veggen på datteren til Class sitt rom.

Det ga utslag med en gang:

– Først trodde jeg det var en kropp. Jeg tenkte: «Hva er det?» Så sier han at han tror det er en bikube, forteller Class.

– Et mareritt

Birøkteren brukte en hammer på å slå inn i veggen. Da sprutet det honning i alle retninger på de rosa veggene, og det fløy inn store svermer med bier.

De ble enige om at han måtte ta på seg beskyttelse og åpne mer av veggen for å se hvor mange det var.

Det viste seg å være den største bikuben han hadde sett på 40 år – og den befant seg i soveromsveggen til Class sin datter.

– 50.000 bier svermet som gale på soverommet til datteren min. Det var et mareritt. De slapp honning overalt, over alle tingene hennes, sier moren til People.

Birøkteren fikk etter hvert fjernet 40.000 bier, en stor bit av honningkaken og dronningen, men det gjenstår fortsatt mye arbeid for å få fjernet alle biene.

Class fortalte datteren sin at de fant «monstrene» som lagde lyder på rommet hennes, og hun fikk se alle biene som var igjen bak plasten de hadde hengt over hullene.

Sett av millioner

Class delte hele prosessen på sin TikTok-profil @classashley og har nå gått viralt med hendelsen. En av videoene har fått over ni millioner visninger.

Selv hadde hun ikke sett for seg at videoene skulle ta av i sosiale medier da hun valgte å dele dem.

Det gjenstår fortsatt en del arbeid på huset. De må tette hullet biene kom inn gjennom, samt fikse og etterisolere veggene på datterens rom.

Vinduene er også åpne i håp om at de resterende biene vil forlate rommet. De må dekke seg til hver gang de går inn i rommet for å ikke bli stukket, og må vente noen uker for å sjekke at biene ikke kommer tilbake igjen.

Class forteller også at birøkteren mener at de gamle veggene av gips kunne ha sprukket til slutt dersom bikuben ikke ble fjernet.

Moren liker ikke tanken på at tusenvis av bier kunne kommet ut av veggen mens datteren hennes var der, og er takknemlig for at datteren sa ifra, og at de fikk hjelp til å håndtere situasjonen.

Read Entire Article