Ekte boligdrøm

2 weeks ago 17



Lengst inn i en blindvei, med store, åpne landbruksområder langs tomtegrensen, ligger Myklabergtunet 23. Boligen i seg selv er et blikkfang med sin unike utforming.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

«Her kan man flytte rett inn» er et uttrykk vi ofte bruker, men denne boligen er et prakteksempel på akkurat det, forteller Erlend Haglund, eiendomsmegler hos PrivatMegleren Galleri.

Uteområdet er dekorert med planter, plen og up-lights- belysning.

Uteområdet er dekorert med planter, plen og up-lights- belysning.

Huset han sikter til har et minimalistisk og stramt formspråk, der sivilarkitekt Marita Hamre i Husgalleriet AS står for tegning, farge- og materialvalg.

Boligen ble bygget i 2016 med svært gode kvaliteter, og fremstår med påkostede, nøye gjennomtenkte løsninger og spesialdesignet innredning. Belysningsplanen er utarbeidet av lysdesigner, og det er Smarthus-løsning for styring av lyset.

 Vakker utsikt fra et smart og dynamisk hjem.

SMARTHUS: Vakker utsikt fra et smart og dynamisk hjem.

– Løsningene er veldig gode og det er et samspill mellom arkitektur, kvalitet og beliggenhet som harmonerer ekstremt godt sammen, sier den erfarne megleren, og legger til:

– Da jeg var inne på befaring ble jeg utrolig imponert over hvor lite slitasje det var på eiendommen.



 Tomten på 758 kvadratmeter er parkmessig opparbeidet med plenarealer, vakre prydbusker og en stor gårdsplass med lys grus.

STOR TOMT: Tomten på 758 kvadratmeter er parkmessig opparbeidet med plenarealer, vakre prydbusker og en stor gårdsplass med lys grus.

Hagen er beplantet av Klingsheim hagesenter like før salg. Solforholdene er upåklagelige, og utsikten er langstrakt, fri og naturskjønn.

– Boligen er bygget slik at du kan bo på et plan, men samtidig har du god plass til å ta imot gjester.

Hele underetasjen fungerer nærmest som «bonusareal». Stuens unike utforming med spennende vinkler, store vindusflater og majestetiske takhøyde gjør rommet til husets naturlige samlingspunkt.

– Her kan man bo med flere barn, eller som eldre. Samtidig passer huset godt for moderne familie som vil ha et lettstelt hjem, hvor stil og kvalitet settes i høysetet.



Landlig, men sentralt

Røyneberg er et område som er veldig tilrettelagt for barnefamilier. Fra eiendommen er det kort vei til båthavn, badeplasser og flotte turområder, samtidig som det kun er en liten rusletur bort til nærmeste butikk.

Det er også en fotballbane like ved, samt gangavstand til barneskole, barnehager og busstopp.

– Her har du alt familien kan ønske seg – godt innen rekkevidde.

– I tillegg kan du få øye på rådyr beitende på jordet like utenfor eget stuevindu, informerer Erlend Haglund i PrivatMegleren.

– I tillegg kan du få øye på rådyr beitende på jordet like utenfor eget stuevindu, informerer Erlend Haglund i PrivatMegleren.

Kommunen kan skilte med flere herlige badeplasser, deriblant Ormen lange på Røyneberg med populær sandstrand, grøntområder og sandvolleyballbane.

Det er samtidig veldig kort vei til blant annet Nye Stavanger universitetssjukehus, Oljedirektoratet og Forus.

– Stavanger sentrum kan nås ved buss med hyppige avganger eller med bil på 7-8 min.



Gjennomgående eksklusiv atmosfære

Kjøkkenet har et smakfullt, påkostet og tidsmessig design med gode benkeflater, plassbesparende løsninger og rikelig med oppbevaringsplass. Innredningen fra danske Boform har lysegrå, glatte fronter, detaljer i valnøtt og lys benkeplate i corian-utførelse.

– Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Kjøkkenet har i tillegg masse naturlig lys og en nydelig utsikt over nærområdet, sier Haglund.

Kjøkkenøyen midt i rommet byr på ekstra skap- og benkeplass, og over er det montert stilfull designbelysning fra italienske Catellani & Smith. Videre er kjøkkenet kvalitetsmessig utstyrt med integrerte hvitevarer fra Gaggenau.

Kjøkkenøyen midt i rommet byr på ekstra skap- og benkeplass, og over er det montert stilfull designbelysning fra italienske Catellani & Smith. Videre er kjøkkenet kvalitetsmessig utstyrt med integrerte hvitevarer fra Gaggenau.

– Fra kjøkkenet er det utgang til en stor terrasse og videre ut til hagen. Det første som møter deg, er en herlig terrasse med støpt dekke og glassrekkverk som ivaretar utsikten på beste måte.

Utendørs er det up-lights som lyser opp og fremhever boligens lekre design.

Det er hele fire soverom i eneboligen - ett i første etasje og tre i underetasjen, samt tre bad/wc, et wc-rom og to vaskerom. Badet i første etasje ligger i suite-løsning med hovedsoverommet, og innbyr til velvære og egentid med lekre detaljer og dempet atmosfære.

1 av 4



Haglund kjenner den øvre delen av boligmarkedet i Stavanger godt, og har i skrivende stund den dyreste boligen i Stavanger for salg.

PrivatMegleren er også den megleren som så langt i 2024 har solgt flest boliger i øvre prissjikt. Så langt har selskapet solgt rundt hver tredje bolig i regionen over 10 millioner*.

– I denne boligen er det ikke spart på noe, og boligen byr på vannbåren gulvvarme fra egen energibrønn, balansert ventilasjon, fantastisk takhøyde og interiør fra verdenskjente designere, avslutter megleren.

*Data ift. bolisalg over 10 millioner er hentet fra Eiendomsverdi.no, området Rogaland, 01.01.24 - d.d., kr 10 milioner pluss, uansett boligtype. PrivatMegleren har den høyeste andelen med 27 %.



Read Entire Article