Frykter alligatorer og slanger

1 week ago 16



Etter flere uker med regnvær i Texas og Louisiana har alligatorer og slanger blitt observert svømmende rundt flere oversvømmede hus.

  • Bilde av Thomas Andreassen
søndag 5. mai kl. 16:39

Vannet fortsetter å stige i millionbyen Houston og andre områder i Texas, der over 400 mennesker allerede er blitt reddet fra boliger, hustak og veier.

Ifølge Houston Chronicle har det blitt observert både gifte slanger og alligatorer i flomvannet.

Foto: Lekan Oyekanmi / AP
Foto: Lekan Oyekanmi / AP
En kvinne sjekker at valpene hennes har det bra etter at nabolaget hennes ble evakuert i Channelview i Texas. Foto: Raquel Natalicchio / Houston Chronicle

En rekke nabolag ble lørdag oversvømmet som følge av flere uker med kraftig regnvær i Texas og deler av Louisiana. Gjørmete vann dekker både veier og hus i det flomrammede området, som strekker seg fra Houston til landsbygda øst i Texas.

Foto: Raquel Natalicchio / AP
Foto: Karen Warren / AP
Brannmannskap gjør seg klare til å evakuere oversvømmede områder i Channelview i Texas. Foto: Raquel Natalicchio / Houston Chronicle Foto: Raquel Natalicchio / AP

Oversvømmelsene var varslet på forhånd, og mange hadde allerede evakuert, men redningsmannskap måtte rykke ut for å redde både mennesker og dyr som ikke var evakuert i tide.

Myndighetene har så langt ikke meldt om omkomne.

Foto: Juan Lozano / AP
Foto: Karen Warren / AP
Publisert: 05.05.24 kl. 16:39

Relaterte emner

Les også

Read Entire Article