1 week ago 21

Avgjørelsen falt etter 74 spilte minutter i vårsolen på Aspmyra stadion i Bodø.

Den danske midtbanejuvelen Albert Grønbæk tråklet seg inn i feltet, men mistet ballen i duell med Herman Stengel.

Ballen var plutselig ledig i feltet da narvikværingen Håkon Evjen dukket opp.

Han banket han ballen opp i vinkelen fra 13–14 meter – og sørget for kampens eneste scoring.

Seieren, kombinert med at Molde tapte 3–1 borte mot Sandefjord, gjør at bodøværingene inntar tabelltoppen med 16 poeng på de seks første kampene.

I tillegg har de én kamp mindre spilt enn Brann og Molde på plassene bak.

Men allerede tidlig i kampen fikk hjemmesupporterne et skår i gleden.

Fredrik André Bjørkan skjærer grimaser og holder seg til hamstringen da han måtte byttes ut.

Fredrik André Bjørkan måtte byttes ut etter åtte minutter og venstrebacken holdt seg til baksiden av låret.

Etter åtte minutter tok venstreback Fredrik André Bjørkan seg til baksiden av låret signaliserte at han måtte byttes ut.

Resten av den første omgangen ble sjansefattig, og nevnte Evjen var nærmest med en avslutning til side for mål.

Ut over i andre omgang kom Godset til flere sjanser, og både Logi Tómasson og Gustav Valsvik kunne utlignet for drammenserne med litt mer effektivitet.

Fem minutter på overtid kunne Valsvik punktert Glimt-festen med en knallsterk heading etter en corner, men Glimts målvakt Nikita Haikin fikk reddet avslutningen med en mesterlig redning.