Guro Reiten kopierte Haaland da Chelsea knuste Bristol City

1 week ago 13

(Chelsea – Bristol City 8–0) Guro Reiten (29) gjorde som Erling Braut Haaland og scoret fire mål i det som ble en drømmedag for Chelsea.

Publisert: 05.05.2024 21:40 | Oppdatert: 05.05.2024 21:59

Se alle målene i videoen over.

Dagen etter at Haaland herjet mot Wolverhampton, gjorde Reiten det samme mot tabelljumbo tabelljumbo Bristol City har tapt 17 av 21 kamper denne sesongen og ligger klart nederst på tabellen. Laget skal spille Women's Championship neste sesong. Bristol City.

Og plutselig er det nytt drama i gullstriden i Women’s Super League: Med to kamper igjen å spille ligger Chelsea bare tre poeng bak Manchester City – med én kamp mindre spilt og etter denne storseieren ett mål bedre målforskjell.

Tidligere søndag tapte Manchester City 1–2 mot Arsenal.

Reiten åpnet med en straffescoring allerede etter seks minutter. I annen omgang satte hun 4–0-, 5–0- og 7–0-målet – før hun hadde assist på 8–0-målet.

Reiten etter 5–0-målet. Foto: Adam Davy / Pa Photos / NTB

Kampen var Chelseas siste på hjemmebane for sesongen. Maren Mjelde ble byttet inn i det 82. minutt til stående applaus fra hjemmepublikummet. 34-åringen har vært i Chelsea siden 2016 og forlater klubben etter sesongen.

I de to siste kampene venter Tottenham (6. plass) og Manchester United (5. plass) borte for Chelsea-kvinnene.

Manchester City avslutter borte mot Aston Villa (7. plass).