Målkalas da Liverpool slo Tottenham i Klopps nest siste hjemmekamp

1 week ago 12

(Liverpool – Tottenham 4–2) Liverpool vartet opp med festfotball – helt til det gjensto 20 minutter.

Publisert: 05.05.2024 19:25

Da hadde Tottenham-manager Ange Postecoglou nettopp gjort tre bytter – én av dem Richarlison. I løpet av tre minutter var brasilianeren involvert i to reduseringer.

Først scoret han selv. Så assisterte han Son Heung-min. Plutselig sto det 4–2 på måltavlen og det var tendenser til spenning i kampen igjen.

Rett før og etter Tottenhams første scoring gjorde Jürgen Klopp totalt fire bytter. Det skapte åpenbart ubalanse i Liverpool-laget – som hadde dominert stort sett hele kampen.

Men Liverpool holdt unna og sikret seieren. Liverpool har fremdeles en ørliten matematisk sjanse for å vinne Premier League:

• Da må de vinne alle sine siste kamper.
  • Samtidig som Arsenal og City ikke tar ett eneste poeng i sine gjenværende kamper.

Lenge var det total Liverpool-dominans:

• 1–0: Gakpo utfordret på venstresiden, gikk innover og chippet inn på bakre til Salah. Salah headet ballen høyt i mål. Det var egypterens 12. mål på 20 kamper mot Spurs.
  • 2–0: Liverpool hadde drøssevis med sjanser etter 1-0-målet. Vicario måtte gi retur etter en Salah-avslutning. Der sto Andy Robertson og satte den sikkert i mål.
  • 3–0: Elliott får lagt inn mot Gakpo på bakre. Nederlenderen er suveren i lufta og får headet i det korte hjørnet.
  • 4–0: Kampens høydepunkt. Harvey Elliott limte ballen i lengste kryss fra 17–18-meters hold.